TRENCH

janni-deler-trenchcoatDSC_4445
janni-deler-trenchcoatDSC_4422
janni-deler-trenchcoatDSC_4411
janni-deler-trenchcoatDSC_4433
janni-deler-trenchcoatDSC_4415
janni-deler-trenchcoatDSC_4402

First and I coat (adlink here!)/ Imso.com top/ Zara pants/ Balenciaga bag/ Nilson shoes

Här kommer dagens look, helvit med min nya kappa i den här härliga färgen. :-) Ganska kyligt i skuggan så det var skönt med något långt. Jag gillar verkligen lite längre kappor, ger en annan känsla än en kortare. Har sprungit runt på stan hela dagen och nu är jag hemma med min syster och lilla tjejen. <3 Var uppe på vinden idag och packade ihop en hel del kläder som jag ville skänka, måste berätta en grej som Uber gör just nu! Fick ett mail om att Uber kör Uber Giving som innebär att dom kommer hem till dig och hämtar påsar/kartonger med kläder du vill skänka, hur underbart!? Kläder/pengarna går till flyktingar och jag som har haft vinden full med kläder kunde inte bli gladare att kunna ge det till bättre behövande. Frågade chauffören varför dom bara kör en dag, men det verkar som att dom kanske kör imorgon också. När man ska boka en bil kan man välja den bilen och dom kommer direkt. Nu är vinden lite tommare och kläderna går till något bra, känns riktigt bra! :-) Så, har ni massa kläder ni vill bli av med passa på! Movie night på g, hörs sen. Puss <3

//Here’s today’s look, all white with my new coat in this lovely color. :-) Pretty chilly in the shade so it was nice with something long. I really like coats that’s a bit longer, gives it another feeling than the shorter ones. Been running around town all day and now I’m back home with my sister and the little girl. <3 Went up on my attic today and packed up lots of clothes I wanted to donate, have to tell you guys what Uber is doing right now! Got an email that Uber do something called Uber Giving which means they come home to you and picks up bags with clothes you want to give, how amazing!? The clothes/money goes to refugees and for me who had my attic filled with clothes couldn’t be any happier to give it to people who needs it more. Asked the driver why they only do it for one day, but it seemed like they may do it tomorrow as well. When you’re booking a cab you can choose that car and they come straight away. Now my attic have a lot more space and the clothes goes to something good, feels really good! :-) So, if you have lots of clothes laying around (and live in Sweden…) you should do this! Movie night coming up, talk later. Hugs <3

13 reaktioner på “TRENCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.