BOOTCAMP

janni-deler-bootcampDSC_4353
janni-deler-bootcampDSC_4372

Kickstarting this day with a workout at Odenplan Fightgym!

Goood morgon! Sov bredvid mini inatt så blev väckt några gånger för att passa henne, men hon sov nästan hela natten iallafall. :-) Sötnosen! Var lite trött imorse med andra ord, men kom upp och iväg till träningen. Riktigt glad att jag gjorde det, ett mördarpass i vanlig ordning så var dyngsur när vi var klara. Mycket burpees och hopp idag. Pjuh! Nu har jag fått i mig frukost och ska hoppa in i duschen, idag är det massa möten och sen mysa med syster och lillan igen. Älskar att starta dagen såhär, nu har jag energi för resten av dagen. Hett tips till er! :-) Puss <3

//Gooood morning! Slept next to mini last night so I woke up a few times to see so she was fine, but she slept almost all night anyway. :-) Cutie! Was a bit tired this morning as you may understand, but I got up and went to the bootcamp. So glad I did it, a killer workout as usual so I was completely wet when we were done. Lots of burpees and jumping today. Pjuh! Now I got breakfast in my stomach and will jump in the shower, today I have lots of meetings and then cozy times with my sister and mini again. Love to start my day like this, now I have energy for the rest of the day. Great tip to you guys! :-) Hugs <3

17 reaktioner på “BOOTCAMP”

 • Elin says:

  Vad härligt med morgonträning! :D Skön start på dagen!
  Kramar

  http://fashionbyelin.se

 • Vad skönt att ha tid att träna på morgonen! ha en bra dag! titta gärna in på vår blogg som handlar om två tvillingsystrar! vi ska snart ut och resa igen! http://wlaukkanens.se

 • Moster Milla says:

  åh vad härligt! Fick ibland mysa med er småtjejer när jag va 20 men alldeles för sällan tyvärr! Jag va alldeles för självisk och upptagen med mitt. Men det är väl så det kan va i den åldern! Jag va liksom för ung för att bli Moster ;)
  Kram på dig

 • Maja says:

  Vad mysigt att sova med en bebis :D

 • Johanna says:

  Kul! Bra att du kom iväg, strongt! :)

 • Lovisa says:

  Asså dröm dag det låter som!! Vill också köra pass där, verkar så tufft!!

 • ISA says:

  woop, så skönt att ha träningen gjort och energi hela dagen! good work!

 • Johanna says:

  Hej!
  Låter as nice!

  Jag har en fråga till dig som inte har nånting med det här inlägget att göra..

  Ditt hår verkar så välskött hela tiden – så jag måste fråga vilket shampoo & balsam du använder..! Vilket märke det är och vilken slags “sort” det är (ex. för torrt hår, för spretigt hår, osv)…

  Tack på förhand!!
  Stora kramar Johanna :)

  • janni says:

   Tack söta, det gör mig glad att höra haha! Använder väldigt blandat… Nu har jag använt Moroccanoils volume schampo och balsam och gillar det! :-) Kram!

 • Caroline says:

  Hej Janni! För ett tag sedan vann jag en tävling på din blogg, en upplevelse och tandborste från oral b. Presentkort på upplevelse har jag fått men inte någonting från oralb. Jag fick ett mail att jag skulle skicka in adress men sedan har jag inte hört något och ingen svarar på den mailadressen… Har du någon kontakt med de som skulle skicka vinsten? Annars är jag såklart jättenöjd över det jag fick men det är ändå lite tråkigt att jag inte får hela vinsten när jag för en gång skull vunnit något hehe. Kram!

  • Caroline says:

   Precis efter jag kommenterat fick jag svar på mitt mail efter flera veckor utan svar! Tack om det var du som fixade <3

   • janni says:

    Haha vad knäppt, jag skulle maila sen såg jag denna. Vilken tur att det löste sig, sorry för väntan! <3 Kram!

 • ana says:

  Hi Janni, do you work out before taking your breakfast ? It is pretty hard to do like this, I have not enough energy to do this haha
  Thanks for answering

  • janni says:

   I eat a small breakfast before workout and another breakfast after. :-) Could never do it without food, haha! Hugs!

 • Josefin says:

  Hejsan hejsan! Kan inte du göra ett inlägg för hur en träningsvecka för dig ser ut? vad du kör för typ av träning och liknande :)
  Många kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published.