TAKING MY TIME

janni-deler-taking-my-timeDSC_4465 copy
janni-deler-taking-my-timeDSC_4459 copy
janni-deler-taking-my-timeDSC_4467 copy

Spending as much time as possible with this little one. <3

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår strålande, får ju umgås med den här lilla krabaten. Hon är så söt så jag nästan smäller av, kan sitta och stirra på henne flera timmar. Så förlåt om jag inte är lika aktiv här just nu, jag försöker göra mitt bästa men vill umgås med henne så mycket jag kan nu innan jag åker iväg en månad. Nu har vi precis ätit frukost och ska snart gå ut på en promenad, fint väder ute så det ska bli skönt! Senare idag ska jag iväg på en plåtning men sen är det mys all the way. Har nästan packat klart allt inför resan, fattar inte riktigt att jag åker imorgon… Är peppad såklart men känns lite ledsamt att åka ifrån den här. ;-) Hoppas ni får en fin dag så hörs vi sen, puss!

//Good morning loves! How are you? I feel great, I get to spend time with this little one. She’s so cute I can’t handle it, can stare at her for hours. So I’m sorry if I’m not as active here at the moment, I’m trying my best but I want so spend as much time with her as possible before I leave for a month. Now we just had breakfast and will soon head out for a walk, nice weather outside today so it will be nice! Later today I have a photoshoot but after that it’s cozy times all the way. Almost packed all my stuff for the trip, haven’t really understood that I’m leaving tomorrow… Super excited but at the same time it feels a bit sad to leave this one. ;-) Hope you guys will have a great day and I’ll talk to you soon, hugs!

14 reaktioner på “TAKING MY TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.