#COMEASYOUARE

janni-deler-comeasyouare-braceletDSC_4073-Redigera
janni-deler-comeasyouare-braceletDSC_4086-Redigera
janni-deler-comeasyouare-braceletDSC_4042-Redigera

Wearing the #comeasyouare bracelet.

Nu är tävlingen avslutad som jag höll i tillsammans med Oral-B och Mayla! Sofia och Gabriella kommer få träffa Mayla och se hur hennes designprocess går till, stort grattis (vi kontaktar er)! :-) Jag träffade Mayla under Fashion Week och hon har varit med och tagit fram det här armbandet som det står #comeasyouare på, en kort mening som har mycket mer innebörd. Det viktigaste är att vara nöjd med sig själv och det hoppas jag alla ni är också! <3 Idag är sista dagen innan jag ska iväg på min långresa så idag står fix och ännu mera fix på schemat. Hörs snart och grattis igen! Puss!

//Now the competition I had with Oral-B and Mayla is finished! Sofia och Gabriella will get to meet Mayla and see how the process goes when she designs, a huge congrats (we’ll contact you guys)! :-) I met Mayla during Fashion Week and she helped designing this bracelet and it says #comeasyouare on it, a short sentence with a lot more meaning. The most important thing is to be happy with yourself and I really hope all of you are just that! <3 Today is the last day before I’m going for my long trip so today I have organising and even more organising on the schedule. Talk soon and congrats again! Hugs!

11 reaktioner på “#COMEASYOUARE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.