ASYMMETRIC SKIRT

janni-deler-finders-keepers-skirt5F4A9213-Redigera
janni-deler-finders-keepers-skirt5F4A9233-Redigera
janni-deler-finders-keepers-skirt5F4A9225-Redigera
janni-deler-finders-keepers-skirt5F4A9208-Redigera copy
janni-deler-finders-keepers-skirt5F4A9221-Redigera
janni-deler-finders-keepers-skirt5F4A9251-Redigera

RayBan glasses/ Nelly top (adlink – here!)/ Finders Keepers skirt/ Céline bag/ Henry Kole shoes

Gårdagens look, skulle knalla runt så mycket så det fick bli mina favoritskor. :-) Fick en del frågor om tröjan, det är egentligen en klänning men det funkar minst lika bra som tröja! Det har varit lite halvbra väder här, det är supervarmt och kvavt men inte så mycket sol. Nu verkar det som den kom fram äntligen så hoppas det håller i sig! Jag har precis fått i mig lite frukost och snart ska jag iväg och bli stylad av Moroccanoil-teamet, ska bli kul att få håret fixat. Har blivit sjukt sugen på att klippa page senaste tiden men alla säger att jag inte ska klippa av det för att jag kommer ångra mig… Antagligen skulle jag sakna mitt långa hår men sugen är jag iallafall! Hörs senare hjärtan, nu ska jag ut och njuta av New York! <3

//Yesterdays look, we’re walking around a lot so I had to wear my favorite shoes. :-) Got lots of questions about this top, it’s actually a dress but it works just as good as a top! The weather haven’t been super here, it’s really hot but not so much sun. It looks like it finally came out so I hope it’ll stay like that! I just had some breakfast and will soon go for a styling session with the Moroccanoil team, will be fun to get my hair fixed. Lately I’ve been thinking about cutting my hair short but everyone tells me that I’ll regret it… Guess I would miss my long hair but I still think about it! Talk later loves, now I’m heading out to enjoy New York! <3

13 reaktioner på “ASYMMETRIC SKIRT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.