SNAPSHOTS

janni-deler-snapshots-newyorkDSC_4606
daytwo4
daytwo3
janni-deler-snapshots-newyorkDSC_4634
janni-deler-snapshots-newyorkDSC_4614
janni-deler-snapshots-newyorkDSC_4660
janni-deler-snapshots-newyorkDSC_4661
janni-deler-snapshots-newyorkDSC_4710

Some snaps from yesterday! Borrowed two pictures from Angie <3

Några snaps från dagen igår, mötte upp Rami och Angie och gick på stan en stund. Efter ett tag käkade vi lunch på ett supersmarrigt ställe, stora och goda sallader som var fräscha. En lemonad till efterrätt och sen var det dags för backstage och visningar för mig. Det är helt galet vad mycket som händer “bakom kulisserna”, fotade en hel del så ska visa i ett inlägg lite hur det ser ut där bakom. :-) Idag har jag varit och fått håret stylat, riktigt skönt att slippa göra det själv hehe. Nu är jag fin i håret för ikväll, vi ska snart iväg på middag med Moroccanoil-teamet och efter det ska jag vidare på Bloglovin Awards med alla svenskar här. Ska bli sjukt kul att hänga med alla! Hörs imorgon hjärtan, puss <3

//Some snaps from yesterday, met up with Rami and Angie and walked around town for a while. After that we sat down for lunch at a super tasty place, huge and fresh salads. A lemonade for dessert and then it was time for some backstage visits and shows for me. It’s crazy how much actually goes on “behind the scenes”, took lots of pictures so will show you in a post how it looks there. :-) Today I got my hair styled, nice to have someone do it so I don’t need to hehe. Now my hair looks great for tonight, we’re having dinner with the Moroccanoil team and after that I’m heading to the Bloglovin Awards with all there swedes that are here. Will be so fun to hang out with everyone! Talk tomorrow loves, hugs <3

10 reaktioner på “SNAPSHOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.