NEW YORK MORNIN’

janni-deler-new-york-fwDSC_4569
janni-deler-new-york-fwDSC_4563
janni-deler-new-york-fwDSC_4558
janni-deler-new-york-fwDSC_4600

Cozy morning in the hotel room, love this bed…

God morgon hjärtan! Nu är första dagen av fashion week i New York över och jag ligger nerbäddad i den här sängen. Den är riktigt skön, somnade så fort jag la huvudet på kudden igår. Vet inte om det är för att jag är så trött, eller om den bara är riktigt skön! ;-) Full rulle här och jag har fotat som en galning, ska visa er så fort jag orkar gå igenom bilderna. Tror inte jag berättat det men jag är här med Moroccanoil som stylar en del shower, så jag har varit backstage på två visningar och kollat på en än så länge. Man märker hur mycket större det är här än i Stockholm, väldigt kul att se! Inte bara showerna utan allt folk som rör sig runt omkring. Fick en liten välkomstpresent av Moroccanoil också, kändes extra kul att komma in i rummet då hehe. Puss på er, ha en fin söndag <3

//Good morning loves! Now my first day of fashion week in New York is over and I’m placed comfy in this bed. It’s so nice, I fell asleep as soon as I put my head on the pillow last night. Don’t know if it’s because I’m so tired, or if it’s just really comfy! ;-) Full gas here and I’ve been taking photos like crazy all day, will show you as soon as I have energy for it. Don’t think I’ve told you but I’m here with Moroccanoil that styles a few shows, so I’ve been backstage to two shows and saw one of them so far. You can really see how much bigger fashion week is here compared to Stockholm, cool to see! Not just the show but all the people around. Got a little welcome gift from Moroccanoil, they’re too sweet. Hugs babes, have a lovely sunday <3

22 reaktioner på “NEW YORK MORNIN’”

Leave a Reply

Your email address will not be published.