DENIM DAYS

janni-deler-denim-shortsDSC_4907
janni-deler-denim-shortsDSC_4976
janni-deler-denim-shortsDSC_4928
janni-deler-denim-shortsDSC_4966
janni-deler-denim-shortsDSC_4946
janni-deler-denim-shortsDSC_4932
janni-deler-denim-shortsDSC_4963

Lindex shirt/ Nelly top (adlink – here!)/ Levis shorts/ Céline bag/ Public Desire shoes

Min favoritkombo nu för tiden tydligen, denim och vitt. :-) Den här skjortan har jag verkligen använt till allt känns det som, har haft den som klänning, kimono över bikini, till jeans och nu som en tunn jacka. Såna plagg är bäst! Nu har jag precis käkat en stor frukost efter tre timmars sömn, jäkla jetlag…. Har kommit fram till att jag inte ska gå och lägga mig sent eftersom jag vaknar tidigt iallafall. Ikväll blir en tidig kväll! Ska iväg på Tommy Hilfiger-visning nu och sen har jag Zac Posen senare idag. Ganska lugn dag, och det passar ju perfekt när man fått för lite sömn. Många koppar kaffe idag och jag ska nog vara good to go! ;-) Puss hjärtan, hörs sen <3

//My favorite combo nowadays apparently, denim and white. :-) I’ve been using this shirt in all kinds of ways, had it as a dress, kimono over a bikini, to jeans and now as a thinner jacket. Those kind of pieces are the best! Now I just had a huge breakfast after three hours of sleep, hate jetlag… Realised that I can’t go to sleep late since I’ll wake up early anyway. Tonight will be an early one! Heading to the Tommy Hilfiger show soon and later on Zac Posen. Pretty calm day today, which is perfect since I’ve gotten way too little sleep. Lots of coffee today and I should be good to go! ;-) Hugs loves, talk later <3

27 reaktioner på “DENIM DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.