Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:45 | September 14, 2015

STYLING SESSION

janni-deler-styling-sessionDSC_4825 janni-deler-styling-sessionDSC_4826 janni-deler-styling-sessionDSC_4829 janni-deler-styling-sessionDSC_4835 janni-deler-styling-sessionDSC_4836 copyjanni-deler-moroccanoilDSC_4856janni-deler-styling-sessionDSC_4845

Got my hair styled yesterday – beachy waves and loved it!

God morgon till er! Här var jag igår och blev fin i håret, på Moroccanoil’s kontor. Alla som jobbar där var så trevliga och duktiga, jag sa att jag ville ha lite slarviga lockar och det var precis vad jag fick. :-) Tvättade håret, fönade med en borste och efter det lockade lite. Avslutade med en textur-kräm som trycktes in i håret för att få lite mer textur och känsla. Jag var supernöjd och det höll hela kvällen. Vi blev bortskämda med massa bakelser och goda juicer, hade en riktigt härlig förmiddag. På kvällen åt vi middag med hela gänget, och alla var fina i håret. Såklart. ;-) Så glad över att få vara här med hela teamet, nu har vi några visningar kvar och sen är det lugnt ett tag. Ska försöka hinna njuta lite mer av New York innan det är dags att åka härifrån! Puss, hoppas ni får en grym dag <3

//Good morning to you guys! This was the place I got my hair done nicely yesterday, at Moroccanoil’s head office. Everyone who works there are so nice and good at what they do, I told them I wanted beachy waves and thats exactly what I got. :-) Washed my hair, blow dried it with a brush and then did some curls. Finished with a texture-creme that they pushed in to the hair to get some more texture and feeling. I was so happy with it and it lasted all night. We got spoiled with lots of sweets and good juices, had such a nice day. In the evening we had dinner with the entire team, and all of us had our hair fixed. Of course. ;-) So happy to be here with this team, now we have a few more shows and after that some chill time. Will try to enjoy New York a bit before it’s time to leave! Hugs, have an awesome day <3


19 kommentarer19 kommentarer om “STYLING SESSION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin du är! :D Härliga bilder! Älskar ditt hår <3
  Vad är tricket för att få så långt hår? Jag har tänkt börja odla ut mitt igen, haha, och behöver alla tips som finns! ;)

  Ha en fin dag! Kram

  Reply
 • Tack söta! <3 Jag vet inte riktigt, bra mat, träning och sol tror jag! :-) Sömn också även om jag inte alltid är super på det, haha! Kram <3

  Reply
 • Du er nydelig! Elsker håret :-D

  Hvilket kamera bruker du?

  Reply
 • Nikon D750! :-)

  Reply
 • Hej Janni! :) hoppas NY är bra. Jag ska själv dit i oktober och undrar om du inte kan skriva en guide när du har tid? Jag har varit där innan men skulle gärna ha tips på restauranger, caféer och roliga lunchställen om du vet några! :) kram

  Reply
 • Jag ska försöka få till det! :-) Kram!

  Reply
 • Vad fiiiint hår, passar verkligen dig :)

  Reply
 • Hej Janni! Vad heter hotellet du bor på? Hade varit jättekul om du hade skrivit en liten guide om dina godbitar från NY när du har tid? kramar

  Reply
 • Det heter The Jade Hotel! :-) Ska försöka hinna med det! Kram <3

  Reply
 • You’re looking so great! Your hair is just stunning! Can we just Change? :) I’ll give you mine :P
  XO Elena
  __________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

  Reply
 • Snygga du!

  Reply
 • skriver inte detta bara för att fjäska utan Morrocan oil ÄR så jäkla bra!! gjort under med mitt barr <3

  Reply
 • Samma här…. Hahaha! <3

  Reply
 • Wooow gorgeous hair!
  xx
  SASHA

  Reply
 • Beautiful! :)

  Reply
 • så fin du blev, håret är fantastiskt!

  http://rebecka.for.me/

  Reply
 • Lovely hair!! :)

  Lisa | Joy Della Vita Travelblog

  Reply
 • Du är helt MAGISKT fin i håret hår! Önskar mitt hår kunde se ut så varje dag när man vaknar. Haha puss!

  Reply
 • Moroccan Oil produceras av ett israeliskt företag på ockuperad mark :(( snälla bojkotta!

  Reply