#BOLDFINISHES

janni-deler-reebok-faceDSC_2238
janni-deler-reebok-faceDSC_2300
janni-deler-reebok-faceDSC_2257

Gina Tricot vest and jeans/ Old top/ Chanel bag/ Reebok X Face shoes (collection here!)

Mina nya favoriter när det kommer till skor, tycker dom är så jäkla balla! Reebok har ett samarbete med Face Stockholm där dom har tagit fram en kollektion där skorna matchar med sminket. Mycket på gång när det kommer till Reebok så jag är otroligt glad över att jobba med ett så roligt företag! :-) Visst är dom balla? Verkar tyvärr vara slutsålda i just den här färgen men finns en del andra på hemsidan. Känns som man går runt i tofflor, har ju använt mina vita en hel del också. Tack @ReebokWomen för skorna, jag älskar dom! Nu på morgonen har vi strosat runt massor och käkat en grym frukost på ett mysigt ställe. Kameran är med och smattrar hela tiden. Dags att möta upp det svenska gänget för fika och lunch! Puss <3

//My new favorites when it comes to shoes, I think they’re so freakin’ cool! Reebok have a collaboration with Face Stockholm and they made a collection where the shoes matches the make up. A lot going on with Reebok now so I’m incredible happy to work with such a fun company! :-) They’re cool right? Unfortunately it looks like they’re sold out in this color but they have a few other ones on the website. Feels like walking around in slippers, I’ve been using my white ones pretty much too. Thanks @ReebokWomen for the shoes, I love em! Now in the morning we’ve been walking around a lot and had a great breakfast at the cosiest place. My camera is with me all the time and takes pictures of everything. Time to meet up with the swedish gang for coffee and then lunch! Hugs <3

10 reaktioner på “#BOLDFINISHES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.