CASUAL RED

janni-deler-casualDSC_5743
janni-deler-casualDSC_5757
janni-deler-casualDSC_5702 copy
janni-deler-casualDSC_5723
janni-deler-casualDSC_5764

RayBan glasses/ Gina Tricot top (here!) and skirt (here!)/ Céline bag/ Daniel footwear shoes

När man springer runt mycket på stan och det är supervarmt vill jag ha på mig sköna kläder, så det här hade jag på mig igår när vi gick runt och kikade. :-) Snörning där fram har jag fastat för lite väl mycket… Tycker det ger det lilla extra till en look! Jag vill ju gärna gå överallt, dels för att jag är riktigt trött på att sitta i bilkö som man gör konstant i den här staden och så tycker jag att man ser så mycket mer när man går runt. Hett tips när ni åker till nya ställen, gå runt så ser ni massor ni aldrig hade sett annars! :-) Ska snart ge mig ut för kaffe och senare ikväll ska jag hänga med Michaela och träna, hon bor ju här så hon hade ett pass på sitt gym vi ska på. Kul att prova på lite träning här också! Hoppas ni har en fin kväll, min sista heldag här i NY är snart slut. Puss! <3

//When you’re running around town a lot and it’s super hot I want to wear comfy clothes, so this was my look yesterday when we walked around town. :-) I’m a bit too obsessed with laced fronts… Think it gives that little extra to a look! I like to walk everywhere I go, first of all since I’m really tired of getting stuck in traffic as you get all the time in this city and I also think you see so much more while walking. Great tip if you come to new places, walk around and you’ll see lots of things you wouldn’t have if you were in a car! :-) Will soon head out for some coffee and later tonight I’m joining Michaela for a workout, she lives here so there was a class at her gym we’re going to. Fun to try some training here too! Hope you guys have a great night, soon my last full day in New York is over. Hugs! <3

13 reaktioner på “CASUAL RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.