THE STANDARD GRILL

janni-deler-the-standard-grill-newyorkDSC_5148
janni-deler-the-standard-grill-newyorkDSC_5133
janni-deler-the-standard-grill-newyorkDSC_5145
janni-deler-the-standard-grill-newyorkDSC_5135
janni-deler-the-standard-grill-newyorkDSC_5143
janni-deler-the-standard-grill-newyorkDSC_5141

Lunch date with these babes! <3

Vi äter så mycket gott här, eftersom jag äter alla mål ute just nu så vill jag hitta smarriga ställen. :-) Brukar tycka det är lite jobbigt att inte kunna laga mat, typ frukost osv, i ett kök men nu njuter jag bara. Finns så många bra ställen här och det verkar vara vanligt att äta ute jämt i den här stan. ;-) Efter Tommy Hilfiger-visningen drog vi till The Standard Grill för lunch. Jag är ju hooked på kale-salad så vill äta minst en måltid om dagen som innehåller det, haha! Supermysigt ställe och god mat. På tal om mat så har jag precis ätit frukost i hotellsängen och jobbat på datorn, ska röra mig in mot Soho snart och luncha med vänner. Mat mat mat, säger bara det… Haha! Puss <3

//We eat so tasty over here, since I eat all of my meals out now I want to find good places. :-) Usually don’t like to not be able to make my own food, like breakfast and so on, in a kitchen but now I just enjoy it. There’s so many good places here and it feels pretty normal to eat out all the time in this city. ;-) After the Tommy Hilfiger-show we went to The Standard Grill for lunch. I’m hooked on kale-salad so at least one meal a day have to contain that, haha! Super cozy place and good food. Speaking of food I just had breakfast in my hotel bed while working on my computer, will soon go to Soho for lunch with friends. Food food food, just saying… Haha! Hugs <3

15 reaktioner på “THE STANDARD GRILL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.