TWO HANDS

janni-deler-twohands-newyorkDSC_5546
janni-deler-twohands-newyorkDSC_5558
janni-deler-twohands-newyorkDSC_5551
janni-deler-twohands-newyorkDSC_5559
janni-deler-twohands-newyorkDSC_5548

Breakfast at it’s best, at Two Hands!

Vill man ha en god morgon ska man börja den på Two Hands, vilket ställe! Hett hett tips om ni åker till New York, beställ deras acai-bowl (den bästa jag ätit) och sen avokadomackan med ägg på… Mums! Mysigt ställe och trevlig personal, var riktigt peppad på en bra dag efter det. Får se om det blir frukost där nu min sista dag, eller om jag hinner dit! Ska packa ihop på morgonen så jag kan hänga i stan resten av dagen, flyget går inte förrän sent på kvällen så det är skönt. Även om jag gillar New York ska det bli skönt att komma till LA och lite palmer för att sen åka vidare till Hawaii! ;-) Där får jag äntligen träffa Jon igen, som jag längtar. <3 Hoppas ni får en fin dag så hörs vi snart, puss!

//If you want a good morning you’re starting it at Two Hands, what a place! Great great tip if you’re going to New York, order their acai-bowl (the best one I’ve had) and also the avocado toast with an egg on it… Yum! Cozy place and the staff was really nice, walked out of there happy and stoked on a new day. Will see if there’ll be breakfast there today too on my last day, if I can make it time wise! Will pack up my things in the morning so I can spend my day in town, the flight isn’t until late at night so that’s nice. Even if I like New York it’ll be nice to arrive in LA and some palm trees and then go on to Hawaii! ;-) I will finally get to see Jon again, oh I miss him. <3 Hope you guys will have a great day and I’ll talk to you soon, hugs! 

10 reaktioner på “TWO HANDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.