HAWAII

janni-deler-hawaiiDSC_6299
janni-deler-hawaiiDSC_6272
janni-deler-hawaiiDSC_6268
janni-deler-hawaiiDSC_6280

Good morning from Hawaii! I’m wearing a jumpsuit from Oneill (here!)

Vaknade precis upp i paradiset, herregud vad fint det är här! Palmer överallt och vågor som låter högt. Det är lite disigt nu på morgonen men nu börjar det spricka upp. :-) Ska ner och ta ett dopp efter jag har skrivit det här inlägget. Jag och Jon gjorde kaffe och gick ner till stranden och kände på vattnet, kan man börja dagen på ett bättre sätt? Tror inte det! Planen idag är att åka iväg och surfa om jag känner killarna rätt, nu har jag inte surfat på ett tag så får ta det lite lugnt i början. Ska bli kul att bli bättre på det! Hoppas ni har en fin kväll hjärtan, puss <3

//Just woke up in paradise, oh my gosh how beautiful it is here! Palm trees everywhere and the sound of the waves. It’s a bit cloudy now in the morning but it’s starting to clear up. :-) Heading down for a swim after I’m done with this post. Me and Jon made some coffee and went down to the beach to feel the water, is there any better way to start the day? Don’t think so! The plan for the day is surfing if I know the guys well enough, I haven’t done it in a while so I have to take it easy in the beginning. Will be fun to get better at it! Hope you guys have a great night, hugs <3

7 reaktioner på “HAWAII”

Leave a Reply

Your email address will not be published.