WHITE

janni-deler-white-dressDSC_5232 copy
janni-deler-white-dressDSC_5235
janni-deler-white-dressDSC_5263
janni-deler-whiteDSC_5218
janni-deler-white-dressDSC_5222
janni-deler-white-dressDSC_5201
janni-deler-white-dressDSC_5227

RayBan glasses/ Dress coming soon…/ Chanel bag/ Henry Kole shoes

En city-look fast jag är på stranden nu, kände att jag ville lägga upp den innan det blev för sent. :-) Poloklänning med mönster för att göra plagget lite mer unikt, ni får se mer av den snart… ;-) Har använt de här skorna så otroligt mycket, de fick inte hänga med hit till Hawaii faktiskt. Kändes inte som jag skulle få så mycket användning av dom, haha! Nu ligger jag i soffan och jobbar lite, vaknade nyss och hela huset sover. Älskar att vakna tidigt och jobba i lugn och ro samtidigt som jag dricker mitt morgonkaffe, kaffet här är det godaste jag smakat. Vi hittade något Hawaii-kaffe med macadamia-smak, kommer köpa med mig typ 10 påsar av det och ta med hem haha! Vi hörs innan det är natt för er, kommer av mig lite med tidsskillnaden. Jag är 12 timmar efter svensk tid så ni får gärna berätta vad som hänt där i framtiden. ;-) Puss!

//A city look even though I’m at the beach now, wanted to post it before it got too late. :-) Turtleneck dress with patterns to make the piece a bit more special, you’ll get to see more of it soon… ;-) I’ve used these shoes so much, did not bring them to Hawaii actually. Feels like I won’t really use them here, haha! Now I’m laying in the couch working, just woke up and the entire house is still sleeping. Love to wake up early and work in piece and quiet and have my morning coffee, the coffee here is the tastiest I’ve had. We found some Hawaii-coffee with macadamia-flavour, will buy like 10 bags of it to take home haha! I’ll talk to you before it’s night time for you guys, I feel a bit off with the time difference. I’m 12 hours behind swedish time so please tell me what’s going on there in the future. ;-) Hugs!

16 reaktioner på “WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.