NYC BY NIGHT

janni-deler-newyork-skylineDSC_5823

The crazy view over New York, beautiful by night!

När jag ändå är inne på New York-spåret så kommer lite mer New York bilder. :-) En kväll när jag och Michaela gick och tränade så gick vi ner till vattnet efter och kollade ut över alla höghus. När vi var uppe på gymmet så kunde man gå ut också, drömställe att träna på med den här utsikten. Känns lättare att springa på springband då… ;-) Nu ska vi dra och snorkla, vattnet är lugnt här idag så blir svårt att surfa. Nu ska jag börja posta bilder härifrån också, ville bara visa er det sista från New York. PUSS! <3

//Now when we’re on the New York track I continue on with some New York pictures. :-) One night me and Michaela went to do a workout so we went down to the water and looked out on all the buildings. When we went to the gym you could go out and see it too, dream place to work out with this view. Feels easier to run on the treadmill then… ;-) Now we’re off for some snorkling, the water is calm today so there’s hard to get some surfing done. Now I’m also staring with more pictures from here, just wanted to show you the last pictures from New York. HUGS! <3

11 reaktioner på “NYC BY NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.