BEACHIN’

janni-deler-beach-hawaiiDSC_6332-Redigera
janni-deler-beach-hawaiiDSC_6314-Redigera
janni-deler-beach-hawaiiDSC_6322-Redigera
janni-deler-beach-hawaiiDSC_6347-Redigera
janni-deler-beach-hawaiiDSC_6345-Redigera

Having a great day at Waikiki beach, such a beautiful place!

Det är så otroligt vackert här, vart man än tittar är det fint. Vi åkte till Waikiki Beach för det var där det fanns vågor, vi tog oss ut en stund på surfbrädorna i vattnet som hade en galen färg. Det var ganska stökigt vatten så vi gav upp ganska snabbt och la oss på brädorna i sanden och solade istället. Nu ligger vi alla här röda som tomater, jag trodde inte solen var så stark men efter 30 minuter i solen så vet jag att det är hög solskydd som gäller här. ;-) Riktigt skön dag och jag somnade en stund på soffan när vi kom tillbaka till huset, det behövdes. Vi ska till en annan beach och prova hur surfen är där, vill bli bättre men tycker det är lite läskigt med vågorna eftersom det är sån sjuk kraft. Övning ger färdighet! Puss på er <3

//It’s incredibly beautiful here, everywhere you look there’s something nice. We went to Waikiki Beach since that was the place with waves, we went out for a while on the surfboards in the crazy coloured water. The water was pretty messy so we gave up quickly and put the surfboards in the sand and tanned instead. Now we’re all laying here red as tomatoes, I didn’t think the sun was that strong but after 30 minutes in the sun I now know that it’s high sun protection from now on. ;-) A great day and I fell asleep on the couch when we got back to the house, needed it. We’re going to another beach to try the surf there, want to get better but I think it’s a bit scary in the waves since there’s so much power. Practice makes perfect! Hugs babes <3

17 reaktioner på “BEACHIN’”

Leave a Reply

Your email address will not be published.