PALM LEAVES

Jannixmichax-19
Jannixmicha-62
Jannixmicha-64
Jannixmicha-59
Jannixmichax-12
Jannixmicha-66
Jannixmicha-68

Walker and Wade kaftan.

En beach-look, ungefär så man går runt hela tiden här. :-) Saltvatten i håret, osminkad och med ett palmblad i handen… Hehe! Vi bor precis på stranden här, ska fota lite och visa er huset vi har hyrt. Väldigt glad över att vi hyrde ett hus istället för att bo på hotell, att kunna laga mat hemma är så mysigt och det blir ju svårt om man bor på hotell. Det är roligare att alla hänger tillsammans också, kolla film på kvällarna och slappa. Idag tror jag vi ska iväg och köra paddleboard, känns som en väldigt aktiv semester och det är precis det jag gillar! Om det går att surfa kommer vi göra det men det ser ut som vågorna är ganska små idag igen. Hoppas ni mår bra, jag laddar batterierna så mycket jag kan här. Puss på er! <3

//A beach-look, this is how you walk around all the time here. :-) Salt water in your hair, no make up and a palm leaf in you hand… Hehe! We live right on the beach here, will take some photos and show you the house we stay in. So glad we rented a house here instead of a hotel, to make food at home is so cozy and it’s hard when you’re staying at a hotel. It’s more fun to hang out all together as well, watch movies at night and just chill. Today I think we’re going paddle boarding, feels like a very active vacation and that’s exactly what I like! If there will be waves to surf we’re doing that but it looks like the waves are pretty small again today. Hope you guys feel great, I’m charging my batteries all I can here. Hugs! <3

20 reaktioner på “PALM LEAVES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.