HAWAII PARTY

janni-deler-hawaii-partyDSC_6244
janni-deler-hawaii-partyDSC_6217
janni-deler-hawaii-partyDSC_6206
janni-deler-hawaii-partyDSC_6212
janni-deler-hawaii-partyDSC_6210
janni-deler-hawaii-partyDSC_6211
janni-deler-hawaii-partyDSC_6219
janni-deler-hawaii-partyDSC_6242

Hawaii-party with flowers, music, dancers and good company.

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag mår toppen efter en grym dag, åh vi har snorklat och hittat på massor. Tog många bilder när vi snorklade så det kommer! :-) Innan vi åkte hit så blev vi bjudna till Riley’s familj på Hawaii-party, perfekt uppvärmning inför resan. Det var musik, dansare och blommor som vi fick göra egna halsband av. Hade en riktigt härlig eftermiddag! Njuter av varje sekund här, vi tog nyss ett kvällsdopp i solnedgången. Det var lika fantastiskt som det låter, jag älskar Hawaii! Sleepy-time, ni får ha en bra dag sålänge. Puss! <3

//Hi loves! How are you? I feel great after an amazing day, oh we’ve been snorkling and done lots of stuff. Took so many pictures when we went snorkling so will post it here later! :-) Before we went here we got invited to Riley’s family for an Hawaii-party, perfect warm up for the trip. It was music, dancers and flowers we got to make our own necklaces with. Had a great afternoon! Now I’m enjoying every second here, we just took a night swim during the sunset. It was just as nice as it sounds, I love Hawaii! Sleepy-time, hope you’ll have a great day. Hugs! <3

15 reaktioner på “HAWAII PARTY”

 • Sofia says:

  Jag mår jättebra, låter som din dag varit helt fantastisk och att alla dina dagar på andra sidan Atlanten är helt underbara. Jag blir så himla glad av alla dina fina bilder, drömmer mig lite bort! En massa kramar till dig <3

 • Elena says:

  The photos are great!! You must have a great time over there! I would give everything to escape from this cold fall and to go there! Enjoy your time! :)
  Puss :) Elena
  __________________________________________________________________________

  https://annelenafashion.wordpress.com/

 • nellie says:

  Hej!
  Jag har det lite jobbigt med mina vänner just nu så jag undrar ifall du skulle kunna göra ett inlägg som handlar om vänner och vänskap? Har du många vänner eller några få väldigt nära? Har du blivit sårad eller utfryst av dina vänner? Har du många kvar sen du var lite osv… Hade varit kul att veta :) Jag går på högstadiet, har du mycket vänner kvar från den tiden?
  Kram

  • janni says:

   Hej söta! Usch vad tråkigt att höra <3 Jag har lite olika vänner, vissa nära och vissa som man träffar på events/när man går ut och festar osv. Jag har några vänner kvar från högstadiet, men jag flyttade till Lidingö när jag började gymnasiet så då blev det svårare att hålla kontakten. Man växer isär och så är det ibland! Man ska bara umgås med människor som gör att man mår bra, tänk på det! Kram <3

 • Johanna says:

  Hi

  If you had to choice between your black Chanel small or your new velvet small size which one would you take? I found the black one pree owned in good condition but can’t choose which one I like for my birthday.

  • janni says:

   Oh my, that’s a tough questions… I can’t decide, haha! The velvet one you have to be careful when you use since the fabric is very sensitive, so if you want to use it a lot and don’t want to worry about rain I would go for the other one. :-) Hugs! <3

 • Kerli says:

  Hei Janni, I am going to Hawaii on February, so it is really cool to see Your Hawaii posts :) Can’t wait to go there already. Wish you a good trip and PS! I just looooooooooove all the blog posts from You :)

 • ISA says:

  vilket underbart party-tema. Borde nån styra upp här hemma, hehe. Kanske inte samma feeling då dock ;)

 • Älskar dina bilder du delar med dig av varje dag!

 • test says:

  sadsadsad

 • Sanna says:

  ÅH, älskar verkligen din ljusblåa klänning! Vart är den ifrån?? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.