ESPADRILLES

janni-deler-espadrilles-soludosDSC_7290
janni-deler-espadrilles-soludosDSC_7293 copy
janni-deler-espadrilles-soludosDSC_7292

Espadrille game strong, from Soludos

Hej på er! Nu har vi skor så det räcker här borta, vi beställde massa espadrilles till resan och fick dom levererade hit. De röda är mina favoriter, riktigt sköna! :-) Gillar att det är lite högre sula på dom också, så man kommer upp en bit. Skor skor skor, ja jag får ju inte nog. Måste tipsa er om att min mamma har öppet i sin skobutik (Provskor) fram tills på lördag, jag har inte hunnit förbi den här gången men vill nu fynda skor så passa på! Ni hittar adress och öppettider HÄR! Gissar att jag fått mitt skoberoende av henne… ;-) Vi är på en väldigt aktiv semester som innebär surf, snorkling, paddle-board osv så nu är jag helt slut. Älskar att hitta på saker så jag klagar inte, sover som ett barn på nätterna. Det är precis vad jag ska göra nu, hörs när jag vaknar! Ni får ha en fin dag sålänge. <3

//Hey babes! Now we have enough shoes over here, we ordered lots of espadrilles for the trip and got them delivered here. The red ones are my favorites, so comfy! :-) Like that they have a higher sole as well, so you get up a bit. Shoes shoes shoes, well I can’t get enough. Have to tell you guys that my mom have her store (Provskor) open now until saturday, I haven’t had time to pass by this time but if you want to find nice shoes with good prices you should go! You’ll find the address and opening hours HERE! Guess I got my shoe addiction from her… ;-) We’re on a very active vacation with surfing, snorkling, paddle board and so on so I’m so tired at the moment. Love to do stuff so I’m not complaining, sleeping like a baby at night. That’s exactly what I’m about to do now, talk to you when I wake up! Have a great day. <3

9 reaktioner på “ESPADRILLES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.