BEACH LACE

janni-deler-lace-dressDSC_7374

Zero UV glasses/ Nelly.com dress/ Soludos shoes (here!)

En skön beachlook, igen. Ska fota lite vanliga looks också, men har bara gått runt såhär i princip. :-) Fick äntligen använda mina nya skor, blir en härlig färgklick till som jag gillar! Just nu sitter vi och kollar på när Riley klipper ihop en liten film från igårkväll, åh jag längtar tills jag kan visa er. Det är så magiskt här, vi grillade korv på stranden i solnedgången och satt och snackade i några timmar. Han fångade verkligen de rätta ögonblicken! Ibland blir en video så mycket roligare än bilder, lättare att visa hela känslan. :-) Hoppas ni har en härlig kväll, puss och kram! <3

//A comfy beach look, again. Will shoot some other looks too, but I’ve mostly walked around like this. :-) Finally got to use my new shoes, adds a nice color dash as I like! Right now we’re watching Riley making a movie from last night, oh I can’t wait to show you guys. It’s so magical here, we had barbecue on the beach during sunset and sat there and talked for hours. He really captured the right moments! Sometimes a video is so much more fun than pictures, easier to show the feeling. :-) Hope you guys have a great night, kisses and hugs! <3

14 reaktioner på “BEACH LACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.