UNDER WATER

Amazing day in the water, snorkling around.

Snorkla, har inte gjort det på evigheter. Jag älskar det! Det var massa fiskar och fina grottor under vattnet, hade kunnat simma runt hur länge som helst. Jag fick en ordentlig kallsup när jag simmade ner, haha! Tänkte inte ordentligt så svalde allt, det var inte så smaskigt… ;-) Ville dyka ner långt men fick riktigt ont i öronen, tillslut lärde jag mig hur jag skulle göra och då var det superhärligt. Tycker det blir SÅ coolt när man fotar under vattnet, vill bara fota mer och mer. Vad tycker ni, gillar ni det? Undrar vad vi ska hitta på för utflykt idag, vi har gjort något varje dag vilket gör att man får se så mycket mer av Hawaii. Kul att vara här med Riley som varit här massor och visar oss runt, det är verkligen guld värt. Kan tipsa er om allt när vi åker härifrån! :-) Puss! <3

//Snorkling, haven’t done it in ages. I love it! There was so many fishes and nice caves under the water, could’ve swam around there for ages. I got a huge unplanned gulp of water when I swam down, haha! Didn’t really think enough so I swallowed it all, it was not really tasty… ;-) Wanted to swim down deep but my ears hurt a lot, but I learned after a while and after that it was so great. Think under water photos are SO cool, just want to take more and more pictures. What do you guys think, you like it? Wonder what adventure we’re doing today, we’ve done something every day which makes you see so much more of Hawaii. Fun to be here with Riley who have spent lots of time here and can show us around, that’s worth a lot. Can give you guys lots of tips when we leave this place! :-) Hugs! <3

21 reaktioner på “UNDER WATER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.