Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:53 | September 25, 2015

HAPPY BOWLS

janni-deler-happy-bowlsDSC_7226 janni-deler-happy-bowlsDSC_7227janni-deler-happy-bowlsDSC_7273 janni-deler-happy-bowlsDSC_7251janni-deler-happy-bowlsDSC_7237janni-deler-happy-bowlsDSC_7278janni-deler-happy-bowlsDSC_7260The food truck-acai bowl for breakfast… Yum!

God morgon på er! Det här åt vi till frukost, acai och pitaya-bowls. Det finns massor av food trucks här lite överallt och precis bredvid huset vi bor i så står det en som har acai. Vi var ju tvungna att prova det och det var sjuuukt gott! Jag toppade med banan, jordgubbar, kokos, granola och honung. :-) Perfekta toppingen enligt mig! Jag tog acai-bowl och Michaela tog en pitaya-bowl, hade aldrig provat det innan men nästa gång blir det en med pitaya. Härliga färger och väldigt goda (smakade lite…)! Vi har precis kommit hem från middagen och ska sova, och så bloggar jag om frukost hehe. ;-) Tänkte att det skulle passa er tid lite bättre. Ha en grym fredag så länge så hörs vi när jag vaknar! Puss!

//Good morning to you guys! This was a breakfast we had, acai and pitaya-bowls. There’s lots of food trucks around here and just by our house there’s one with acai. We had to try it and it was sooo tasty! I topped mine with banana, strawberries, coconut, granola and honey. :-) The perfect topping in my opinion! I had an acai-bowl and Michaela a pitaya-bowl, I’d never tried one before but next time I’ll go for a pitaya. Great colors and very tasty (I tired some…)! We just got back from our dinner and will go to bed, and I blog about breakfast hehe. ;-) Thought it was better time wise for you guys. Have a great friday and I’ll talk to you when I wake up! Hugs!


11 kommentarer11 kommentarer om “HAPPY BOWLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • It looks soooo tasty! And the colours are amazing! In such cold countries like Germany and Sweden such colourful fruits even don’t exist!!
  The photos are great! I love the leather Espandrilles! Enjoy your time! :)
  Puss Elena
  _____________________________________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

  Reply
 • så underbart med frulle-foodtrucks!! bara i amerika ;)

  Reply
 • Gud så gott det såg ut! Har alltid velat köpa något gott ur en foodtruck, men det finns ju knappt några i Sverige :)

  Reply
 • Gud så gott!

  Reply
 • Hej Janni! Jag måste fråga en sak, hur känner du med att folk kommer upp och hälsar? Har sett dig några gånger men har liksom inte vågat hehe. Jag älskar verkligen din blogg och din stil, du verkar vara en sån härlig person och det skulle vara super kul att träffa dig! Kram, Emma

  Reply
 • Hej söta! Åh jag blir bara glad, tycker det är superkul när ni kommer fram! Så det är bara hoppa på mig och kramas, haha! Kram <3

  Reply
 • I just tried acai for the first time in Brasil last week! I got mine blended with granola. I only ate about 1/4 of the cup because 1.) It’s so filling! I had no idea how filling acai was and 2.) I wasn’t feeling very well and I wasn’t sure if I liked it/if it was good for me to eat. Now that I feel better I wish I had another chance to try it! Unfortunately, we don’t have acai here in Argentina even though we are SO close to Brasil! Or maybe we do, I just haven’t seen it yet…I will be on the lookout now though!

  Hope you are enjoying Hawaii (that’s on my travel list!)
  xx Chrystin

  Reply
 • Oh I love acai-bowls, it’s filling but sooo tasty! :-) Try it again and top it with some fresh fruit/berries and granola. Yuuum… hugs! <3

  Reply
 • Hej Janni!!! Vad kul att du gillar acaí bowls!! Vi har tagit detta magnifika Amazonas-guldet till Sverige, så kontakta gärna oss när du är här så får vi bjuda på en supergod… Kram på dig!!

  Reply
 • Åh jag älskar det! :-) Det ska jag göra, kram!

  Reply
 • Hi! I just have to ask you where u got that black lace dress from? I have been looking for a similar one for a long time now so I would be so happy if u remember where it comes from?
  :) / Sofie

  Reply