FRESH SNEAKERS

janni-deler-sneakers-sensoDSC01700-Redigera
janni-deler-sneakers-sensoDSC01674-Redigera
janni-deler-sneakers-sensoDSC01705-Redigera
janni-deler-sneakers-sensoDSC01715-Redigera
janni-deler-sneakers-sensoDSC01733-Redigera
janni-deler-sneakers-sensoDSC01738-Redigera
janni-deler-sneakers-sensoDSC01686-Redigera
janni-deler-sneakers-sensoDSC01692-Redigera

Bagatiba earring (here!)/ Borrowed shirt/ Gina Tricot skirt/ Chanel bag/ Senso shoes (here!)

En skön look med ett par nya sneakers. Hehe, var tvungen att beställa dessa. Kär! Passade ju så bra ihop med min väska, och till allt annat också för den delen. :-) Har ett nytt örhänge också, brukar sällan använda örhängen men tjejen som Michaela plåtade i LA (Jessie) har ett eget smyckesmärke som har väldigt enkla saker som passade mig perfekt. Vet inte om jag visat de andra smyckena än, men ni ska få se de snart. Kändes nästan lite konstigt att fota en vanlig look, vi har nästan fotat allt vi gjort på stranden. Kommer vara riktigt segt att lämna det här stället, dagarna går alldeles för fort. Hörs sen, puss! <3

//A comfy look with a fresh pair of sneakers. Hehe, had to order these. In love! Went so well together with my bag, and anything else really. :-) Have a new earring as well, usually don’t wear earrings that often but the girl Michaela shot in LA (Jessie) have her own jewellery brand that has very simple things which suits me perfectly. Don’t know if I showed any of the other things yet, but I’ll show you soon. Almost felt a bit weird to shoot a normal look, everything we’ve shot has been on the beach. Will be really sad to leave this place, the days goes by way too fast. Talk soon, hugs! <3

5 reaktioner på “FRESH SNEAKERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.