SOUL SISTER

jannideler-michaelawissen3
jannideler-michaelawissen
jannideler-michaelawissen4
jannideler-michaelawissen2
janni-deler-michaela-wissen

So happy to spend time with this amazing girl! <3 / Both wearing Bagatiba jewellry and Ola Feroz bikinis

Ni vet när man träffar människor som man klickar med på en gång? Där det bara känns som om man känt varandra en evighet. Så kändes det första gången jag träffade Michaela. Hon mailade mig för ca 1,5 år sedan och frågade om jag ville plåta, hon var hemma över sommaren från USA och jag var hemma för en gångs skull. Vi möttes upp och plåtade, redan efter 10 minuter snackade vi som om vi känt varandra länge. Är riktigt glad över att jag lärt känna henne, världens härligaste människa och vi är otroligt lika i vad vi gillar och gör. Dream team! Vi skulle bara ta några bilder på stranden och ni ser ju hur seriösa vi kunde vara… Nu har hon åkt tillbaka till New York och skolan (buhuu) men jag ska tvinga henne till LA nästa helg. Bara så du vet Michaela, hehe! Har ni träffat någon där det bara klickar direkt? Underbart när det händer! <3

//You know when you meet someone and you just hit it off straight away? When it just feels like you’ve known each other forever. That’s how it felt the first time I met Michaela. She emailed me like 1,5 years ago and asked if I wanted to shoot, she was in Sweden for the summer from the US and I for once was at home. We met up and shot, after 10 minutes we talked like we’ve known each other for a long time. I’m so glad I got to know her, the nicest person on earth and we’re so alike when it comes to what we like and do. Dream team! We wanted to take some pictures on the beach but you can see how serious we could be for it… Now she flew back to New York for school (buhuu) but I’m gonna force her to come to LA next weekend. Just so you know Michaela, hehe! Have you ever met someone and it feels like you’ve known that person forever? Love when that happens! <3

19 reaktioner på “SOUL SISTER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.