BOOGIE BOARDING

janni-deler-boogieboarding-hawaii

Did some boogie-boarding, had so much fun!

Det här är alltså en boogie board, haha! Känns nästan som att surfa på magen, vi låg mest inne vid strandkanten och tog vågorna och åkte upp på stranden. Man blev ganska mosad några gånger, hade en hel sandstrand i hårbotten när jag duschade. ;-) Riktigt kul var det iallafall! Nu dunkar vågorna in utanför och killarna är ute och surfar för fullt. Ser lite stort ut för oss andra men kanske åker ut en sväng på boogie boarden igen, hoppas på att det lugnar ner sig lite så jag vågar mig ut på den riktiga surfbrädan igen. Hoppas ni har en kul/skön lördagkväll beroende på vad ni gör, puss! <3

//So this is a boogie board, haha! Almost feels like surfing on your stomach, we mostly stayed by the water side and took the waves that went up on the sand. We got pretty smashed a few times, had a full on beach in my hair when I took a shower. ;-) It was so much fun anyways! Now the waves are coming in pretty big and the guys are out surfing. Looks a bit too big for the rest of us but we might go out for some boogie boarding again, hoping for it to calm down a little so I have the courage to go out on the real surfboard again. Hope you guys have a fun/cozy saturday night depending on what you’re doing, hugs! <3

4 reaktioner på “BOOGIE BOARDING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.