Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:05 | September 28, 2015

LOVE & PALMTREES

Jannixmicha-35 Jannixmicha-31 Jannixmicha-37 Jannixmicha-41 Jannixmicha-27 Jannixmicha-45 Jannixmicha-22 Jannixmicha-23

For love and lemons top (another colour here!) and skirt (here!) – Photos by: Michaela Wissen

En till beach look, för omväxlingens skull! ;-) Det här setet hade varit riktigt fint till ett par boots eller ett par klackar, gillar plagg som man kan klä upp eller ner. Finns så många mer chanser att använda det då. Nu har min foto-buddy lämnat mig så ska flörta lite med Jon och se om han kan fota åt mig från och med nu. Nu skiner solen igen, igår var det riktigt tropiskt väder med regnskurar om vartannat. Idag vill jag sola, surfa och träna. Vi tänkte åka till Pearl Harbour och kolla också, får se om vi gör det idag eller imorgon. Kul att se lite mer av Hawaii! Ha en fin kväll hjärtan, puss! <3

//Another beach look, to mix it up a little! ;-) This set would be really nice with a pair of boots or a pair of heels, I like pieces that you can dress up or down. There’s so many more chances to use it then. Now my photo-buddy left me so I have to flirt with Jon and see if he can take my photos from now on. Now the sun is shining again, yesterday the weather was super tropical with rain on and off. Today I want to tan, surf and work out. We’re planning to go to Pearl Harbour and see that too, maybe today or tomorrow. Fun to see a bit more of Hawaii! Have a great night loves, hugs! <3


13 kommentarer13 kommentarer om “LOVE & PALMTREES”

  In love with this two piece for the beach it is so beautiful ! It could be dressed up for sure I totally agree <3 Pearl Harbor would be so amazing to see, hopefully one day I will be able to !

  XOXO
  Jess
  http://jessprainstyle.com

  Reply

  Heeej! Var inne på Jons blogg, och såg bilder på din pappa! Är han där också? Är det värsta familjesemestern? :) Kram

  Reply

  Yes, han är med här också! :-) Haha, ja lite familjesemester! Jag och pappa från min familj iallafall! ;-) Kram!

  Reply

  The two piece dress is so amazing!!! I absolutly love the colors! It would be the perfect summer outfit! Such a pity that summer is over now! :( But thanks for sharing those summer feeling bringing photos with us! :)
  Puss :) Elena
  ____________________________________________________________________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com

  Reply

  Vad underbart ni verkade ha det. Jag ska själv till Oahu, Hawaii om en månad. Jag undrar om du har tips på boende? Ert såg underbart ut och jag vet inte riktigt var man “vill bo”. Det är jag och min tjejkompis som båda pluggat ett år i California och ska dit på springbreak :)

  Reply

  Hej söta! Vi hittade boende på air bnb, grymt för Hawaii! Vet inte exakt vart man vill bo under spring break, har bara varit där en gång så har inga megatips. Vi bodde på north shore, underbart och mycket surf! Kram <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här