COLOR BLOCKS

jannideler-reebok-collage

Jacket here!/ Sports bra here!/ Shorts here!/ Shoes here!/ Socks here!   -all from Reebok (adlinks)

Aah träningssuget just nu! Har inte kört ett riktigt pass förutom surf och simning sen vi var i LA. Tänkte köra ett benpass idag, med kroppsvikt så jag orkar surfa. Vågorna ska lugna ner sig så det blir förhoppningsvis lite surf idag! :-) Tills dess får ni lite träningsinspiration i form av kläder, det här är kläderna jag hade på mig för Reebok. Skorna är bland de skönaste jag sprungit runt i och resten sitter som en smäck. Gillar ju att blanda mycket färger och har fastnat för lila till träning senaste tiden. Hur går det för er med träningen? Vad motiverar er? Tänkte att det kan vara kul att peppa varandra lite här i kommentarsfältet! Puss på er <3

//Aah I really feel like working out now! Haven’t done a proper workout except surfing and swimming since I was in LA. Planning to do a leg workout today with body weight so I still have energy to surf. The waves are calming down so hopefully I’ll get some surfing done today! :-) Until then you’ll get some workout motivation in form of clothes, these were the clothes I wore for Reebok. These shoes is one of the comfiest ones I’ve been running around in and the rest just fits perfectly. I like to mix lots of different colours and lately I got a hang up on purple when it comes to training. How’s it going for you guys training wise? What motivates you? Thought it would be fun to help motivate each other here in the comment field! Hugs babes <3

7 reaktioner på “COLOR BLOCKS”

 • Elena says:

  My motivation is the feeling after the workout! There is no better feeling than coming home, sweaty and tired of working out, to have a warm shower and to feel great bc you know you’ve done and reached something! :)
  Puss :) Elena
  __________________________________________________________________________
  https://www.youtube.com/watch?v=oYu50sngcJ8

 • Lotta says:

  Jag kör kayla BBG och ska precis börja med andra guiden dvs vecka 13-24! Har kört sen i vintras å det har förändrat mitt liv! Hennes instagram å de tjejer som oxå kör det är den ultimata peppen :)

  • janni says:

   Åh vad kul, jag körde det förra sommaren och ska nog börja igen! :-) Kör hårt!! <3

 • Ebba says:

  Du gör så himla bra blogginlägg älskar att komma in hit och så har du uppdaterat! Jag blir motiverad av träningsbilder på weheartit och även snygga FÄRGglada kläder. Känslan efter träning är ju också alldeles underbar! Du har en så fin kropp! Jag undrar, vad har du gått i för sporter? Och kan du göra ett träningsinlägg hur du tränar nu, om du inte redan gjort det ;) kram!

  • janni says:

   Tack söta! <3 Jag har gjort alla sporter som finns typ, haha! Just nu tränar jag väldigt blandat, gym, pass eller springer. Vad som finns på ställena jag är på helt enkelt! :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.