MERMAID

jannideler-michawissen kopia
jannideler-michawissen4
jannideler-michawissen1
jannideler-michawissen2
jannideler-michawissen5
jannideler-michawissen
jannideler-michawissen7
jannideler-michawissen8
jannideler-michawissen6
jannideler-michawissen3

Photo by my amazing friend: Michaela Wissen (website HERE!) / Dress: For love and lemons

Jag kände mig precis som en sjöjungfru när vi plåtade det här, ganska svår klänning att använda men jag gillar den mer och mer efter de här bilderna. :-) Michaela och jag plåtade massor på Hawaii, och det var dels för att vi älskar det men också för att hon nu har släppt sin nya hemsida! Kommer bli en blandning mellan inspiration, fina bilder och blogg. Ni måste spana in den! :-) Världens härligaste tjej som är sjukt duktig på det hon gör, jag är glad över att jag kunnat inspirera henne till att ta tag i hemsidan. Jag kommer hänga där varje dag, hehe! Ni hittar den HÄR! Från sjöjungfru till stadstjej, vi ska ner till Venice nu och knalla runt. Ha en fin kväll, PUSS! <3

//I felt just like a mermaid when we shot this, this dress is a pretty hard one to use but I like it more and more after these pictures. :-) Michaela and I shot a lot in Hawaii, partly because we love it but also because she finally released her new website! Will be a mix of inspiration, nice pictures and blog. You have to check it out! :-) The greatest girl ever and she’s so good at what she does, I’m happy that I could inspire her to get on with her website. I’m gonna hang out there every day, hehe! You’ll find it HERE! From mermaid to city girl, we’re heading down to Venice now to walk around. Have a great night, HUGS! <3

16 reaktioner på “MERMAID”

Leave a Reply

Your email address will not be published.