MALIBU FARM

janni-deler-malibu-farmDSC_9487
janni-deler-malibu-farmDSC_9485
janni-deler-malibu-farmDSC_9495
janni-deler-malibu-farmDSC_9488
janni-deler-malibu-farmDSC_9497
janni-deler-malibu-farmDSC_9502
janni-deler-malibu-farmDSC_9499

Great spot for food in Malibu, juices and fresh dished out on the water!

Härligaste lunchstället i Malibu, det ligger ute på piren och maten var riktigt fräsch och god! Vi gick dit direkt efter lite surfing så det är därför vi ser lite härligt trötta ut, haha! ;-) Jag har helt fastnat för lemonad senaste tiden, tycker det är gott och fräscht. Hade kunnat dricka det till varje måltid (och gör det också…). Hett tips om ni är i Malibu, Malibu Farm, härligt ställe och fin utsikt! Vattnet var otroligt klart så man såg botten nästan hela vägen ut på piren, vattnet får så fin färg då. Tror det blir en ny surf-session idag, måste ju öva om jag ska bli bättre. En ursäkt att käka lunch där igen också, hehe! Puss <3

//The nicest lunch spot in Malibu, it’s out on the pier and the food was so fresh and tasty! We went there straight after some surfing so that’s why we look nicely tired, haha! ;-) I’m totally hooked on lemonade lately, think it’s so good and tasty. Could drink it to every meal (and do it too…). Great tip if you’re in Malibu, Malibu Farm, nice place and great view! The water was so clear so you could see the bottom almost all the way out on the pier, the colour of the water gets so beautiful when it is like that. Think we’re going for another surf-session today, have to practice to get better. An excuse to have lunch there again too, hehe! Hugs <3

12 reaktioner på “MALIBU FARM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.