SPECIAL COFFEE

janni-deler-special-coffee-bulletproof-mctoilDSC_9584
janni-deler-special-coffee-bulletproof-mctoilDSC_9592
janni-deler-special-coffee-bulletproof-mctoilDSC_9585 copy
janni-deler-special-coffee-bulletproof-mctoilDSC_9589
janni-deler-special-coffee-bulletproof-mctoilDSC_9593
janni-deler-special-coffee-bulletproof-mctoilDSC_9599

Starting every morning here with a special coffee, with butter and MCT oil in it!

Vi har börjat morgonen med kaffe, såklart hehe, men det är lite special. Hade aldrig hört talas om det förut men Riley frågade om jag ville ha superkaffe första morgonen här i LA. Jag förstod inte riktigt vad det var förrän jag smakade, så sjukt gott och nyttigt tydligen. Fotade processen imorse så jag kunde visa er. :-) Man tar organic kaffe och brygger, sen lägger man det i en mixer och blandar i ekologiskt smör och MCT olja. Den oljan visste jag inte ens fanns, men har läst lite nu och den verkar riktigt nyttig och bra. Ska köpa på mig det här hemma så jag kan dricka den här varje morgon, kan låta konstigt med smör och olja i kaffet men det var riktigt gott! Det håller energinivån uppe längre, man blir klarare i huvudet, ökar förbränningen och mättar. Testa! Puss <3

//We’ve started every morning with coffee, of course hehe, but it’s a bit special. Never heard of it before but Riley asked if I wanted super coffee the first morning here in LA. I didn’t really understand what he meant until I tasted it, so good and great for you apparently. Took some photos when he made it this morning so I could show you. :-) You take organic coffee and brew it, then put it in a mixer and add eco butter and MCT oil. Didn’t even know that oil existed, but I’ve read some about it now and it seems like a really healthy and good one. Will buy some when I get home so I can drink this every morning, may sound weird with butter and oil in your coffee but it was really nice! It keeps your energy level high longer, you get clearer in your head, speeds up the metabolism and fills you up. Try it! Hugs <3

9 reaktioner på “SPECIAL COFFEE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.