RED TONES

janni-deler-red-tones-outfit-LADSC00231
janni-deler-red-tones-outfit-LADSC00287
janni-deler-red-tones-outfit-LADSC00248
janni-deler-red-tones-outfit-LADSC00271
janni-deler-red-tones-outfit-LADSC00255 copy
janni-deler-red-tones-outfit-LADSC00302
janni-deler-red-tones-outfit-LADSC00265

RayBan glasses/ Nelly dress (here! -adlink)/ Chanel bag/ Shoes – coming soon…

Lite city life igen, och inte bikini och sand. Känns lite ovant att gå runt i vanliga kläder och klackar, men jag har saknat det lite om jag ska vara ärlig! :-) Röda toner fick det bli, gillar att mixa samma färg fast i olika skalor. Gillade att den här klänningen har lite polokrage! Inatt sov jag över på pappas hotell, han bor i Santa Monica och Jon ska iväg och köra bil hela dagen så det kändes roligare att hänga här och gå ut på stan och kika. Jag älskar LA men herregud vad mycket tid man spenderar i bilen! Så långa avstånd överallt, därför var det skönt att vakna upp mitt i smeten istället. :-) Hoppas ni har en fin dag babes, hörs ikväll <3

//Some city life again, and not a bikini and sand. Feels a bit unusual to walk around in normal clothes and heels, but I’ve missed it a bit to be honest! :-) Some red tones, I like to mix the same colour but in different shades. Liked that this dress has a turtleneck! Tonight I slept at my dads hotel, he lives in Santa Monica and Jon will spend the entire day driving so it felt better to wake up here and walk around town and look. I love LA but oh my – you spend a lot of time in the car! The distance is so long wherever you go, that’s why it’s nice to wake up in the middle of everything instead. :-) Have a great day babes, talk tonight <3

9 reaktioner på “RED TONES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.