RODEO DRIVE

janni-deler-rodeo-driveDSC00211
janni-deler-rodeo-driveDSC00212
janni-deler-rodeo-driveDSC00201
janni-deler-rodeo-driveDSC00223
janni-deler-rodeo-driveDSC00207
janni-deler-rodeo-driveDSC00185
janni-deler-rodeo-driveDSC00193
janni-deler-rodeo-driveDSC00181
janni-deler-rodeo-driveDSC00349

Exploring LA some more, Rodeo Drive!

Vi jobbar på att se så mycket som möjligt här borta, jag har varit på Rodeo Drive förut men det var längesen. Vi åkte dit och strosade runt och kollade in alla lyxbutiker som ligger där. Sjukt att det är så otroligt annorlunda känsla vart man än åker här! Jag hade med mig sandaler så jag kunde växla lite, ni som undrar hehe. ;-) Min fina pappa fyllde år så vi käkade en riktig panglunch för att fira honom, självklart med en liten bakelse till efterrätt. Nu ska vi ut på stan och senare idag har jag ett spännande möte! Hörs imorgon hjärtan, puss! <3

//We’re working on seeing as much as possible over here, I’ve been to Rodeo Drive before but it was a while ago. We went there and walked around and checked out all the luxury stores that’s there. It’s crazy how different the feeling is wherever you go here! I brought sandals so I could swap between them and heels, for you who wonder hehe. ;-) My lovely dad had his birthday so we had an amazing lunch to celebrate, of course with a piece of cake for dessert. Now we’re heading out to town and later today I have an exciting meeting! Talk tomorrow loves, hugs! <3

10 reaktioner på “RODEO DRIVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.