LACMA

janni-deler-lacma-outfitDSC_9712
janni-deler-lacma-outfitDSC_9761
janni-deler-lacma-outfitDSC_9769
janni-deler-lacma-outfitDSC_9701
janni-deler-lacma-outfitDSC_9764
janni-deler-lacma-outfitDSC_9755
janni-deler-lacma-outfitDSC_9699
janni-deler-lacma-outfitDSC_9770

RayBan glasses/ Nelly set (top here! and skirt here!  -adlinks)/ Céline bag/ Senso shoes (here!)

Lite mer utflykter på den här resan! Har sett det här stället så många gånger på Instagram hos olika människor, så jag ville dit och spana in det. :-) Supercoolt ställe med massa olika konstgrejer. Passade på att fota av min outfit också, som egentligen inte alls var som jag hade tänkt den. Hade planerat att ha det här setet med klackar men när jag skulle springa runt på stan hela dagen, möten osv, så blev det sneakers. Funkade lika bra tycker jag! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, vaknar upp till vår sista heldag här. :-( Har surf inplanerat på morgonen (om det inte är för stora vågor), häng på stan och en plåtning senare. Blir en spännande dag med en blandning av allt! Puss, ha en fin dag! <3

//Some more sightseeing on this trip! I’ve seen this place so many times on Instagram and different pages, so I wanted to go there and check it out. :-) Super cool place with lots of different art things. Took the chance and shot some outfit pictures too, that was not really as I’d planned it to be. I had in mind to wear this set with heels but when I was going to run around town all day, meetings and stuff, it ended up with sneakers. Worked just as good in my opinion! Now I’m actually going to bed, will wake up to our last full day here. :-( We have surf planned in the morning (if the waves are not too big), strolling around town and then a photoshoot later on. Will be an exciting day with a bit of everything! Hugs, have a great day! <3

13 reaktioner på “LACMA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.