WHITE MIX

janni-deler-white-laceskirt-tshirtDSC_9621 copy
janni-deler-white-laceskirt-tshirtDSC_9622 copy
janni-deler-white-laceskirt-tshirtDSC_9686
janni-deler-white-laceskirt-tshirtDSC_9668
janni-deler-white-laceskirt-tshirtDSC_9680
janni-deler-white-laceskirt-tshirtDSC_9676

RayBan glasses/ T-shirt from LA/ House of CB skirt/ Céline bag/ Senso shoes

En outfit som blev plåtad på lite olika ställen, hade ingen plan att fota men tänkte why not sen. :-) Ska bli skönt att komma hem till min garderob, har bott i en resväska i en månad nu och känner att man använder typ samma saker. Skor, solglasögon och väska iallafall. Man blir ju bekväm! ;-) Nu har vi vaknat upp här och njuter av kaffet, ska ta en dusch och sen åka in till Santa Monica och käka frukost innan vi åker mot flygplatsen. Vet inte om jag berättat mitt schema framöver, trodde jag skulle landa den 8e eftersom vi flyger den 8e… Tidsskillnaden var inget jag tänkte på, haha! Har en plåtning när jag landar som kommer vara hela dagen, sen åker jag till Berlin för ett spännande projekt kl. 5 på morgonen efter. Så – måste sova på flyget annars kommer jag svimma haha! Hörs innan vi flyger, PUSS! <3

//An outfit we shot in a few different places, had no plan to shoot it but then I thought why not. :-) Will be nice to get back home to my wardrobe, been living in a suitcase for a month now and it feels like I use the same things. Shoes, glasses and bag at least. You get comfortable! ;-) We just woke up and enjoying our coffee, will have a shower and then head over to Santa Monica for some breakfast before the airport. Don’t know if I told you about my schedule ahead, thought I was landing the 8th since we’re flying the 8th… The time difference was not something I thought about, haha! Have a photoshoot when I land that will be all day, then I go to Berlin for an exciting project 5 in the morning the next day. So – I have to sleep on the flight because otherwise I will faint haha! Talk before we fly, HUGS! <3

7 reaktioner på “WHITE MIX”

Leave a Reply

Your email address will not be published.