LOS ANGELES SNAPS

L1006057
janni-deler-mix-laDSC04004
janni-deler-mix-laDSC04020
janni-deler-mix-laDSC_9802
janni-deler-rodeo-driveDSC00168
janni-deler-rodeo-driveDSC00342
IMG_6880

Some mixed snapshots from our days here, love this amazing place!

LA – det finns så mycket att göra här. En härlig mix av allt! Vi har åkt bil uppe i bergen och kollat solnedgång, varit på stranden, surfat, gått på museum och knallat runt på stan. Det är det jag gillar här, man kan ha city life och samtidigt finns stranden och palmerna. Den bästa mixen som finns! :-) Jag och Jon försöker hitta någon tid då vi kan bo här i 3 månader och prova på hur det känns att bo här. Det negativa är väl avståndet hem och tidsskillnaden, man känner sig lite bortkopplad från Sverige. Nu ska vi flyga direktflyg till Sverige, så det är ju ganska enkelt iallafall. Tack LA för den här gången, it’s been amazing!! Hörs i Sverige nästa gång, long time no see (och nej, jag pratar inte svengelska nu men jag tycker vissa uttryck är bättre på engelska hahaha)! PUSS hjärtan <3

//LA – there’s so many things to do here. A great mix of everything! We’ve been driving up in the mountains and watched the sunset, been to the beach, surfed, going to museums and walked around town. That’s what I like here, you can have city life and at the same time you have the beach and palm trees. The best mix there is! :-) Me and Jon are trying to find some time to live here for 3 months and try how it is to actually live here. The only downside is the distance to our homes and time difference, you feel a bit off from Sweden. Now we’re flying a direct flight to Sweden, so it’s pretty easy after all. Thanks LA for this time, it’s been amazing!! Talk to you in Sweden next time, long time no see! HUGS loves <3

2 reaktioner på “LOS ANGELES SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.