VENICE

janni-deler-veniceDSC_9611
janni-deler-veniceDSC_9604
janni-deler-veniceDSC_9606
janni-deler-veniceDSC_9603 copy
janni-deler-veniceDSC_9605
janni-deler-veniceDSC_9612
janni-deler-veniceDSC_9689

Some snaps from Venice, a super cool and weird place!

Vi hann med en sväng till Venice, trodde jag hade varit där men märkte att jag inte alls hade gått runt där. Galen gata vid stranden där allt möjligt kunde hända, haha! Roligt, knäppt och annorlunda folk och butiker. Kul att spana in! :-) Dagarna här går på riktigt i ultra-fart, vet inte vart timmarna tar vägen men helt plötsligt är det dags för middag. Har surfat, åkt bil (hehe) och plåtat en liten grej idag, sen var det kväll och dags för middag. Nu har jag packat ihop mina saker med gråten i halsen, vi åker hemåt snart och det suger faktiskt lite. Har en rolig sak att göra när jag landar i Sverige, något jag lääängtar efter att få visa er :-)!!!! Så ja, det ska väl bli kul att komma hem för det iallafall. Ska sova lite nu men vi hörs när jag vaknar, puss <3

//We went for a stroll in Venice, thought I’d been there but I noticed I actually haven’t been there to look around. Crazy street by the beach where anything could happen, haha! Funny, weird and different people and stores. Fun to check out! :-) The days here seriously just fly by, don’t know where the hours goes but all of a sudden it’s time for dinner. Been surfing, been in cars (hehe) and shot a fun thing today, then it was night and time for dinner. Now I packed up my things and had to keep my tears away, we’re soon heading home and to be honest it kinda suck. Have a fun thing to do when I land in Sweden though, something I’m dyiiiing to show you :-)!!!! So well, that will be fun to come home to anyway. Will get some sleep now but I’ll talk to you when I wake up, hugs <3

13 reaktioner på “VENICE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.