BLUE LIFE

janni-deler-planetblue-jumpsuitDSC_9821
janni-deler-planetblue-jumpsuitDSC_9862
janni-deler-planetblue-jumpsuitDSC_9895
janni-deler-planetblue-jumpsuitDSC_9864
janni-deler-planetblue-jumpsuitDSC_9876
janni-deler-planetblue-jumpsuitDSC_9853
janni-deler-planetblue-jumpsuitDSC_9885
janni-deler-planetblue-jumpsuitDSC_9826

Planet blue jumpsuit (here!)

Home sweet home! Nu är jag tillbaka på svensk mark och har ett gaaanska hektiskt schema framöver, sitter just nu och bloggar i taxin hehe. Plåtning hela dagen (troligtvis till sen kväll), packa om väskorna och hoppa in i taxin som kommer imorgon 04.50. :-) Man lever bara en gång, eller hur? Haha! Satt på flyget hem och tänkte tillbaka på de här veckorna, tänkte försöka sätta mig och göra en liten översikt över vad jag gjort. Som en liten summering. Om någon skulle tycka det var kul? För någon kväll sedan körde jag och Jon hemåt via Malibu och vi var bara tvungna att stanna och kolla solnedgången från stranden. Så magiskt fint där! Jag ska vara ärlig, det är fint här hemma också så nu ska jag njuta av det och peppa inför en spännande plåtning. Önska mig lycka till och ha en grym fredag! <3

//Home sweet home! Now I’m back on swedish grounds and I have a preeetty hectic schedule ahead of me, right now I’m blogging from the taxi hehe. Photoshoot all day (probably until late night), repack my bags and jump in the cab that will pick me up at 04.50 tomorrow morning. :-) You only live once, right? Haha! When I sat on the plane I looked back over the last couple of weeks, was planning to sit down and make a recap over what I’ve been up to. Like a sum up. If anyone thinks that would be fun? A few nights ago me and Jon drove back home via Malibu and we just had to stop and watch the sunset from the beach. So beautiful out there! I will be honest, it’s beautiful here at home too so now I’ll enjoy it and prepare to shoot some very exciting things. Wish me luck and have an awesome friday! <3

12 reaktioner på “BLUE LIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.