FULL SPEED

Lisa-Olsson-Greece-Yacht-Week-17 copy

Time to hang out with this one, or maybe more like sleep next to this one haha!

Wow, vilken dag! Helt slut just nu… Sent inlägg såhär på en fredag, de flesta av er sitter säkert inte inne och läser bloggar nu men iallafall. :-) Har haft en grym dag med bästa teamet, ska bli kul att se och visa er resultatet! Jag är alldeles för trött för att skriva något roligare här nu ikväll, har precis packat och vet inte ens hälften av vad jag har med mig. Blir nog lite shopping i Berlin istället, kändes enklare just nu haha! Jag är nog inte superroligt sällskap idag men ska försöka mysa med Jon så länge jag kan hålla ögonen öppna. ;-) Åker ifrån honom några dagar imorgon… Hörs imorgon hjärtan, PUSS! <3

//Wow, what a day! Totally finished right now… Late post here on a friday, most of you probably don’t sit here reading blogs right now but anyway. :-) Had a great day with the best team, will be fun to see and show you guys the result! I’m way too tired to write anything more fun here tonight, just packed my bags again and don’t even know half of what I bring. Guess it’ll be some shopping in Berlin instead, felt easier at the moment haha! I guess I won’t be a super fun company tonight but I’ll try to cuddle with Jon as long as I can keep my eyes open. ;-) Leaving him for a few days tomorrow… Talk tomorrow loves, HUGS! <3

8 reaktioner på “FULL SPEED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.