DJUNGLE

DSC_8581 copy
DSC_8524 copy
DSC_8590 copy
DSC_8557-copysss
DSC_8600 copy
DSC_8610 copy
DSC_8556 copy

H&M Studio dress (old) / Pictures: Michaela Wissen

Berlin Berlin, kul att vara här!! Dessa bilder är dock inte tagna här, ska visa er lite härifrån imorgon. :-) Är helt slut nu så ska vakna tidigt istället och kolla igenom bilder. Michaela ville plåta lite blixt när vi var på Hawaii, så vi körde vid palmväggen utanför huset vi bodde i. Magiska vägg alltså… Älskar kontrasten med klänningen också. Vill bo nära Michaela så vi kan plåta ofta, tyvärr bor hon ju i New York nu men någon gång i framtiden. Nu ska jag och Lisa krypa in i varsin bur och sova (HAHAHA), visar er imorgon så ni fattar vad jag menar. ;-) Puss!

//Berlin Berlin, fun to be here!! These pics are not from here though, will show you some pictures from here tomorrow. :-) I’m so tired right now so I’m planning to wake up early tomorrow to go through pictures. Michaela wanted to shoot some flash when we were in Hawaii, so we did it by the palm wall outside the house we stayed in. Dream wall… Love the contrast with the dress too. Want to live close to Michaela so we could shoot often, unfortunately she lives in Now York at the moment but some time in the future. Now me and Lisa will crawl in to our cages (HAHAHA), will show you tomorrow so you know what I mean. ;-) Hugs!

6 reaktioner på “DJUNGLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.