BERLIN

janni-deler-berlinDSC_9935
janni-deler-berlinDSC_9945
janni-deler-berlinDSC_9974

Touchdown Berlin! Finally get to hang out with Limpan again <3

God morgon från Berlin! Såå tidigt morgon idag, herregud vad trött jag var… Men, nu är vi här i Berlin!! Skönt att ha hela dagen framför sig. :-) Äntligen får jag hänga med min saknade Limpan igen, Jampan Limpan on tour är tillbaka. Vi är här för att spela in När och Fjärran, hur kul!? Trodde inte jag fick berätta det men det fick jag, så vi är här och ska spela in massor som ni sen kommer kunna se. Ska bli kul att se Berlin, jag har bara varit här en snabbis och inte riktigt fått uppleva Berlin ännu. Hörs senare, nu har vi massa roliga planer för dagen. Puss <3

//Good morning from Berlin! This morning was sooo early, oh my I was tired… But, now we’re here in Berlin!! Nice to have the entire day ahead of us. :-) Finally get to hang out with my missed Limpan again, Jampan Limpan on tour is back. We’re here to shoot a swedish TV show called “När och Fjärran”, how fun!? Thought I couldn’t tell you but I just got to know that I could, so we’re here and will shoot lots of things that you will be able to see later on. Will be fun to see Berlin, I’ve just been here for a quickie so I haven’t really experienced Berlin yet. Talk later, now we have lots of plans for the day. Hugs <3

32 reaktioner på “BERLIN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.