SIGHTSEEING

janni-deler-sightseeing-berlinDSC_9982
janni-deler-sightseeing-berlinDSC_0009
janni-deler-sightseeing-berlinDSC_9983
janni-deler-sightseeing-berlinDSC_0042
janni-deler-sightseeing-berlinDSC_0019
janni-deler-sightseeing-berlinDSC_0027
janni-deler-sightseeing-berlinDSC_0048
janni-deler-sightseeing-berlinDSC_0037
janni-deler-sightseeing-berlinDSC_0053

Mixed snaps from our day in Berlin!

Goood morgon! Sov som en stock inatt, ligger så mycket minus på sovkontot nu så det var skönt att ta igen lite. :-) Här är lite blandade bilder från gårdagen, vi åkte till Berlinmuren, en marknad och åt god mat. Fikade hann vi med också! Vi filmar ju hela dagarna så ni kommer få se allt när programmet är ute. Har precis fått i oss frukost och ska göra oss redo för en ny dag med inspelning! Finns någon stor marknad här på söndagar så vi ska spana in den, sen får vi se. Har ni något megatips får ni gärna komma med det! :D Puss! <3

//Good morning! Slept like a baby tonight, I’m so minus on my sleep-account now so it felt good to catch up a little. :-) Here’s a mix from our day yesterday, we went to the Berlin wall, a market and had good food. We also had time for some coffee! We’re filming all day so you’ll see it all when the show is live. Just had some breakfast and will soon get ready for a new day of filming! There’s a huge market here on sundays so we’re checking that out, then we’ll see. If you have any mega tips you’re more than welcome to share! :D Hugs! <3

22 reaktioner på “SIGHTSEEING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.