FAITHFULL

janni-deler-faithfullthebrandDSC_7694
janni-deler-faithfullthebrandDSC_7641
janni-deler-faithfullthebrandDSC_7616
janni-deler-faithfullthebrandDSC_7556
janni-deler-faithfullthebrandDSC_7592
janni-deler-faithfullthebrandDSC_7495 copy
janni-deler-faithfullthebrandDSC_7459
janni-deler-faithfullthebrandDSC_7637

Faithfull the brand set (top here! skirt here!) – Photos by Michaela Wissen

Om ni undrar hur mycket vi plåtade på Hawaii så kan jag erkänna att det var massor. :-) Haha, är glad för det nu däremot eftersom jag knappt fotat något här borta i Berlin. Vi var ju på Tropical Islands så det hade nästan kunnat vara där… Haha! Det var ett riktigt ballt ställe men jag skulle nog inte rekommendera folk i min ålder att åka dit (Tropical Islands alltså, Hawaii rekommenderar jag ALLA att åka till), det var nog mest anpassat för barnfamiljer. Just so you know! Nu sitter jag på flygplatsen och ska snart lyfta mot Frankfurt och Jon. <3 Ska vara där tills på måndag så vi har flera dagar ihop. Ska bli mysigt! Hörs imorgon hjärtan, puss! <3

//If you wonder how much we shot in Hawaii I can tell you that it was a lot. :-) Haha, I’m happy for that now since I almost didn’t use my camera at all here in Berlin. We went to Tropical Islands so it almost could’ve been from there… Haha! It was a really cool place but I don’t think I would recommend people in my age to go (I mean Tropical Islands, I recommend ALL of you to go to Hawaii), it was mostly suited for families with kids. Just so you know! Now I’m at the airport and will soon fly over to Frankfurt and Jon. <3 Will stay there until monday so we have a few days together. Will be cozy! Talk tomorrow loves, hugs! <3

12 reaktioner på “FAITHFULL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.