GREEN SNACK

Janni_skyr_03
Janni_Skyr_02
Janni_Skyr

Green snack at the photoshoot, need it to keep my energy and mood right…

Jag är väldigt noga (beroende) av att äta regelbundet, slarvar nästan aldrig med mellanmål för jag vet att jag blir ganska jobbig att hänga med om jag slarvar. ;-) När jag landade i Stockholm åkte jag direkt iväg på en plåtning för en sjukt rolig grej (berättar mer snart…) och har nu ett samarbete med Skyr så jag fick deras nya produkter att prova som mellanmål under plåtningen. De är gjorda på grönsaker (8,4% och 10,7% frukt och grönt), låter galet men var riktigt gott! Pick me up och Green Supreme, min favorit är Pick me up. Båda är väldigt fräscha och känns nyttiga, vilket de också är. Inga E-nummer utan är smaksatta med ekologisk agave sirap istället. Gillar tänket och ännu lite mera nu efter jag varit i LA ett tag, där det finns hälsogrejer i överflöd! Produkten har även ett nytt lock som är bättre för miljön, I like! Som sagt, kan låta konstigt med en grönsaks-yoghurtprodukt, men det var ett riktigt fräscht mellanmål som kan vara kul att växla med. Ska prova göra smoothies med de nästa gång! Någon som smakat? <3

//I’m very strict (addicted) when it comes to eating regularly, almost never miss a snack since I know that I won’t be fun to hang out with if I do. ;-) When I landed in Stockholm I went straight to a photoshoot for a super fun thing (tell you more soon…) and I have a collaboration with Skyr now so I got to try their new products as a snack during my shoot. Their made out of vegetables (8,4% and 10,7% fruits and greens), sounds crazy but it was really good! Pick me up and Green Supreme, my favorite is the Pick me up. Both are really fresh and feels healthy, which they also are. No E-numbers but instead flavoured with eco agave syrup. I like how they think and even more now after spending time in LA where there’s healthy things in overload! The product also had a new lid that’s better for the environment, I like! As I’ve said, it may sound weird with a vegetable-yoghurt product, but it was a fresh snack that can be fun to vary with. Will try to make smoothies with them next time! Anyone who has tried? <3

20 reaktioner på “GREEN SNACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.