MAUERPARK FLEA MARKET

janni-deler-berlin-market-mauerparkDSC_0055
janni-deler-berlin-market-mauerparkDSC_0059
janni-deler-berlin-market-mauerparkDSC_0056
janni-deler-berlin-market-mauerparkDSC_0068
janni-deler-berlin-market-mauerparkDSC_0065
janni-deler-berlin-market-mauerparkDSC_0075
janni-deler-berlin-market-mauerparkDSC_0087
janni-deler-berlin-market-mauerparkDSC_0083
janni-deler-berlin-market-mauerparkDSC_0097
janni-deler-berlin-market-mauerparkDSC_0060

Snaps from the market in Berlin!

Wow, god morgon! Vaknade tidigt imorse och gick ner och åt frukost på slottet, haha! Ska visa er vart vi bor, Jon kom och hämtade mig igår och hade hittat något hotell nära flygplatsen som är ett riktigt slott. Superfint! Anyway, gick upp och efter frukosten la vi oss i sängen igen och jag totaldeckade. Vaknade nyss och känner mig lite groggy, har kört non stop sen jag landade från LA. Vi är klara med inspelningarna iallafall (så kan sova), en av dagarna var vi på marknad i Berlin, hörde att det är deras största. Supermysigt var det! Vi provade potatis-knorr som jag kallar det, smakade som en blandning mellan chips och pommes, sen drack vi en drink och kollade blommor, kläder och godis. :-) Nu ska jag försöka vakna till liv och njuta av slottet, puss! <3

//Wow, good morning! Woke up early this morning and went down for some breakfast at the castle, haha! Will show you guys where we stay, Jon picked me up last night and he had found an hotel pretty close to the airport and it’s a real castle. So beautiful! Anyway, woke up and after breakfast we lay down in bed again and I totally passed out. Just woke up and feel a bit groggy, been going on non stop since I landed from LA. We’re done with the recordings anyway (so I can sleep), one of the days we went to a market in Berlin, heard it’s one of the biggest ones there. It was so nice! We tried potato-curl as I call it, tasted like a mix of chips and fries, we also had a drink and looked at flowers, clothes and candy. :-) Have to try to wake up now and enjoy the castle, hugs! <3

14 reaktioner på “MAUERPARK FLEA MARKET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.