MINI BAG

5F4A1154
5F4A1100
Janni_CK4
Janni_CK6
5F4A1163
Janni_CK5
Janni_CK2

Wearing all Calvin Klein Jeans – Jacket here!/ Sweater here!/ Pants here!/ Bag here!    

Photos: Rami Hanna 

Make up & hair: Elin Svensson

Äntligen lite höstfeeling här, mysiga tröjor och härliga jackor. Trodde inte jag skulle säga det men jag ser faktiskt fram emot det, lite grann… Just nu gör jag en grej med Calvin Klein Jeans, jag har fått styla en av deras väskor. Som ni vet är jag svag för väskor, speciellt små. Jag tycker det passar så bra till allt och är enkelt att bära runt på. Man tar inte med sig så mycket som man gör med en stor väska, jag har alltid saker i större väskor som jag bara har med för att fylla ut. ;-) Kläderna jag har på mig från Calvin Klein Jeans sitter som en smäck, det är faktiskt mina första plagg därifrån förutom deras supersköna underkläder. Längtar efter att få styla den här jackan i många fler kombinationer! Ha en fin fredag, kärlek! <3

//Finally some fall feelings here, cozy sweaters and nice jackets. I didn’t think I would say this but I’m actually looking forward to it, a bit… Right now I’m doing a thing with Calvin Klein Jeans, I’ve gotten to style one of their bags. As you know I have a weak spot when it comes to bags, especially small ones. I just think it goes so well with everything and it’s easy to carry around. You don’t bring as much as you do when you have a big bag, I always have things in bigger bags that I just bring to fill it out with. ;-) The clothes I wore from Calvin Klein Jeans just fits perfectly, these are actually my first pieces from them except their super comfy underwear. Can’t wait to style this jacket in many different ways! Have a great friday, love! <3

19 reaktioner på “MINI BAG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.