TWINS

janni-deler-twinsDSC02218
janni-deler-twinsDSC02238
janni-deler-twinsDSC02264
janni-deler-twinsDSC02171
janni-deler-twinsDSC02535
janni-deler-twinsDSC02205

Wearing Faithfull The Brand (here!)

Halloj från racebanan Hockenheim! Har hängt här några timmar nu och Jon ska snart racea. :-) Här kommer lite mer bilder vi tog på Hawaii, jag undrar hur många bilder vi knäppte av där egentligen… Har en del kvar dessutom! Min lilla tvilling och jag i likadana klänningar. :-) Vet inte hur många gånger jag hört att jag och Michaela är lika, hon har dessutom samma namn som min riktiga syster. Från och med nu är hon min twin! Saknar henne nu när vi inte setts på ett tag, får helt enkelt åka tillbaka till the US när jag får tid. Dags att peppa Jon lite inför racet, hörs senare! Puss <3

//Hello from the race track Hockenheim! Been here for a few hours now and Jon will soon get ready for the race. :-) Here’s some more pictures from Hawaii, wonder how many pictures we took there in total.. Have a bunch of them left too! My little twin and me in the same dresses. :-) Don’t know how many times I’ve heard that me and Michaela look alike, she also have the same name as my real sister. From now on she’s my twin! Miss her now when I haven’t seen her in a while, guess I have to go back to the US when I have time. Now it’s time to prepare Jon before the race, talk later! Hugs <3

14 reaktioner på “TWINS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.