PALM TREE COFFEE

janni-deler-palmtree-coffeeL1000194
janni-deler-palmtree-coffeeL1000205
janni-deler-palmtree-coffeeL1000212

Hat (old)/ Mate The Label top (here!)/ Levis shorts/ Soludos shoes (here!)

God morgon hjärtan! Hur är läget? :-) Ska sätta mig och svara på era kommentarer nu, har inte svarat på några dagar… Inte hunnit eller haft ork att sätta mig. Saknar att snacka lite med er! Läser alltid varje dag men hinner inte alltid sätta mig och svara direkt, så ni vet. Just nu sitter jag på hotellrummet och ska jobba vidare samtidigt som jag dricker kaffe, vaknade tidigt imorse så jag hann äta frukost med Jon innan han åkte till racebanan…. Scary! Tror jag åker över dit i eftermiddag och kollar, verkar vara träning idag och race-time imorgon! Grått som satan utanför, önskar jag gick klädd såhär och sippade på morgonkaffet istället. ;-) Hittade det här linnet som det står palm trees på, var ju så illa tvungen att ha det haha! Älskar det! Puss på er, hörs snart <3

//Good morning loves! How are you? :-) Will sit down and answer your comments now, haven’t done it in a few days… Haven’t had time or energy to sit down and do it. Miss talking to you guys! Always read your comments here every day but don’t always have time to answer straight away, just so you know. Right now I’m in the hotel room and will get on with work as I have my coffee, woke up early this morning to have breakfast with Jon before he left for the race track… Scary! Think I’m heading over there this afternoon to look, seems like it’s just training today and race-time tomorrow! Grey as hell outside, wish I wore this and had my morning coffee instead. ;-) Found this top that says palm trees, just had to have it haha! Love it! Hugs babes, talk soon <3

10 reaktioner på “PALM TREE COFFEE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.