RACE DAY

janni-deler-race-hockenheimDSC_0390
janni-deler-race-hockenheimDSC_0266
janni-deler-race-hockenheimDSC_0295
janni-deler-race-hockenheimDSC_0316
janni-deler-race-hockenheimDSC_0310
janni-deler-race-hockenheimDSC_0361
janni-deler-race-hockenheimDSC_0327

Spent the day here, at the race track!

Nu har Jon kört sitt första riktiga bilrace, trodde faktiskt inte att jag skulle bli så nervös. Men – det blev jag, haha! Precis när dom startade så kom dom i första kurvan där jag stod, då började två bilar snurra och jag fattade att han faktiskt kan krocka. Som tur var gick det super och han var jätteduktig! Imponerad tjej här! :-) Börjar bli ganska trött nu efter en dag här, det är ganska kallt och brummande billjud sen imorse. Jag somnar ju alltid när jag åker bil så det är som mitt sömnpiller… Ska bli skönt att komma tillbaka till hotellet och sova lite! Vi är nog kvar här ett tag till innan vi åker vidare, så vi hörs imorgon. Puss hjärtan, ha en fin lördagkväll <3

//Now Jon has driven his first real car race, actually didn’t think I would get nervous. But – I was, haha! Just when they started and came in the first curve where I stood two cars started spinning and I understood that he actually could crash. Luckily it went super and he was so good! Impressed girl right here! :-) Starting to get a bit tired now after a day here, it’s pretty cold and car sound since this morning. I always fall asleep when I’m in a car so it’s like my sleeping pill… Will be nice to arrive back to the hotel and get some sleep! Guessing we’re staying here for a while before we go back, so I’ll talk to you tomorrow. Hugs babes, have a great saturday night <3

15 reaktioner på “RACE DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.