BLUE DREAM

9_MG_8176-Edit - by Fabian Wester
Second piece – this amazing blue princess dress (899 sek) and shoes (499sek)

Här är mitt andra plagg från kollektionen för Nelly, en blå drömklänning! Jag älskar ju blått som ni alla vet (hehe), så det kommer vara min signaturfärg i kollektionen. Att klä upp sig är ju något som alltid är extra kul, och ska man på någon fin fest eller bara vill känna sig som en prinsessa så är det här rätt klänning. Den sitter så otroligt snyggt framtill, ska visa er fler bilder så snart jag kan. Mycket tyll och låång, jag kände mig verkligen som en prinsessa i den här klänningen! I kollektionen har jag tänkt på att skapa något för alla tillfällen, kan förklara mer sen när ni fått se mer. Har fått en del frågor om hur processen gått till, skriver ihop ett inlägg om det snarast! Aaah jag är SÅÅ peppad på att få visa er allt nu!!! TACK för all underbar feedback jag fått hittills, här på bloggen, Instagram och mail. Ni är så j*kla underbara, wow! <3 <3 Nu ska jag sova med ett leende på läpparna, all kärlek till er. Puss!

//This is my second piece from the collection for Nelly, a blue dream-dress! I love blue as all of you know (hehe), so that will be my signature colour in the collection. To dress up is always a bit more fun, and if you’re going to a nice party os just want to feel like a princess this is the right dress. It fits so incredibly good in the front, will show you more pictures as soon as I can. A lot of tulle and it’s looong, I really felt like a princess in this dress! In this collection I wanted to make a piece for every occasion, can explain more later on when you’ve seen more. Gotten a few questions about the process during this collab, will write a post about it as soon as possible! Aaah I’m SOO excited to show you guys all of it now!!! THANKS for all the amazing feedback I’ve gotten so far, on the blog, Instagram and email. You’re just so freaking amazing, wow! <3 <3 Now I’m going to bed with a huge smile, all the love to you. Hugs!

NELLY.COM_NLYTrend_By_Janni_Deler_224553-0029

29 reaktioner på “BLUE DREAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.